nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med sursød sovs

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

1 løg
½ spsk olivenolie
2 dl grønsagsbouillon
1½ spsk balsamicoeddike
2 tsk akaciehonning
1½ spsk tomatpuré
¼ dl vand
1 tsk majsstivelse

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

150 g grønne bønner

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Løg i tynde halve skiver svitses et par minutter i olivenolie i en gryde. Bouillon, eddike, honning og tomatpuré tilsættes og bringes i kog, hvorefter vand udrørt med majsstivelse hældes i og koges et øjeblik.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

ste xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.237 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 37 g 28%
Kulhydrat 72 g 55%
Fedt 10 g 17%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med skærising.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk147.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.