nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskepaté med pasta og røde bønner

400 g fiskefars
1 bg past. æggeblommer
1 bg past. æggehvider
50 g røget laks

75 g tørret pasta
¼ fennikel
5 forårsløg
½ stilk blegselleri
½ rødløg
½ dåse røde bønner á 240 g netto

2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
½ tsk taffel sennep
¼ tsk basilikum

2 stk brød

Fiskefarsen røres med æggeblommer. Æggehvider piskes og tilsættes. Farsen kommes i en godt smurt 0,9 liters engangs aluform blandet med laks i strimler. Låg lægges på formen og den stilles i ovnen ved 175° i 1 time.

Pastaen koges som angivet på pakken. Fennikel i strimler og forårsløg i skiver koges i 5 minutter. Pasta, fennikel og forårsløg blandes så med blegselleri i tynde skiver, hakket rødløg samt skyllede og afdryppede røde bønner.

Olivenolie og eddike røres sammen, tilsættes sennep, smages til med salt, peber og basilikum, og røres i pasta blandingen.

Serveres med brød.

frs xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.717 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 44 g 20%
Kulhydrat 104 g 48%
Fedt 32 g 32%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse røde bønner.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk148.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.