nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rødspættefilet med spinatsovs

250 g frossen hel spinat
½ rød peberfrugt
½ dl kaffefløde
2 tsk majsstivelse
½ dl vand
1 knsp reven muskatnød

75 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

300 g rødspættefilet

50 g røget laks

Spinaten optøs, trykkes fri for væde og hakkes groft. Kommes i en gryde med vand, peberfrugt i små terninger og fløde udrørt med majsstivelse. Koges 5 minutter og smages til med reven muskatnød, salt og peber.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Fisken drysses med salt, rulles sammen og dampes under låg i en gryde med 1 cm vand i 3-4 minutter. Gryden tages af komfuret og fisken står i kogevandet i 5 minutter.

Serveres med strimler af røget laks.

rod xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.681 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 40%
Kulhydrat 37 g 37%
Fedt 10 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan også tilberedes med skrubbe, ising eller anden fladfisk.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk149.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.