nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med squash, tomater og hvidløgsost

½ løg
200 g squash
½ spsk flydende margarine

300 g fisk
½ spsk citronsaft
2 tomater
40 g light hvidløgsost

400 g kartofler

2 spsk hakket persille

Hakket løg og squash i halve skiver svitses 5 minutter i margarine, kommes i et ovnfast fad og drysses med salt.

Fisken lægges på grønsagerne, dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber. Tomat i skiver fordeles over, og osten kommes ovenpå tomatskiverne. Fadet dækkes med folie og stilles i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hakket persille drysses over ved servering.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.734 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 37 g 36%
Kulhydrat 48 g 47%
Fedt 8 g 17%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med hellefisk.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk151.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.