nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskesuppe med torsk

2 gulerødder
125 g kartofler
1 porre
5 dl fiskebouillon
½ tsk gurkemeje
½ tsk timian

200 g torskefilet eller torskeloin

1 bg past. æggeblommer
½ dl kaffefløde
½ tsk majsstivelse

2 stk brød

Gulerødder, kartofler i terninger og porre i skiver kommes i bouillonen sammen med gurkemeje, timian, salt og peber og koges i 10 minutter.

Fisken skæres i store terninger, tilsættes, og koges ved svag varme 4-5 minutter, til fiskestykkerne netop er gennemkogte.

Æggeblommer, fløde og majsstivelse piskes sammen. Lidt varm suppe tilsættes, og blandingen hældes i gryden. Suppen varmes igennem, men må ikke koge.

Serveres med brød.

fsu xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.002 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 33 g 28%
Kulhydrat 61 g 52%
Fedt 11 g 20%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Med brød som tilbehør, er denne suppe tilstrækkelig fyldig til at udgøre et helt måltid.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk153.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.