nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskesuppe med laks

1 porre
1 tsk flydende margarine
5 dl fiskebouillon
1 spsk tomatpuré
300 g kartofler

2 stk laksefilet uden skind og ben

1 dl syrnet fløde
½ spsk kapers
1 spsk klippet dild

2 stk brød

Porre i tynde skiver svitses i margarine i en gryde. Fiskebouillon, tomatpuré, kartofler i kvarte skiver, salt og peber tilsættes, og suppen koges i 10 minutter

Laksen skæres i store terninger, tilsættes, og koges ved svag varme i 4-5 minutter, til fiskestykkerne netop er gennemkogte.

Serveres med brød og syrnet fløde rørt med kapers og dild.

fsu xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.678 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 38 g 24%
Kulhydrat 69 g 44%
Fedt 22 g 32%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Med brød som tilbehør, er denne suppe tilstrækkelig fyldig til at udgøre et helt måltid.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk154.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.