nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Laks med tomat, oliven og kapers

400 g kartofler

2 stk laksefilet eller laksekotelet
½ spsk flydende margarine

3 tomater
12 oliven med rød peber
2 spsk kapers
1 spsk klippet dild
1½ spsk olivenolie
1 tsk citronsaft

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Laksen steges på en pande i margarine i 3-4 minutter på hver side.

Tomaterne skæres i små stykker og blandes med oliven i skiver, kapers, dild og olivenolie rørt med citronsaft og tilsmagt med salt og peber.

lks xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.626 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 31 g 20%
Kulhydrat 45 g 30%
Fedt 35 g 50%
Alkohol 0 g 0%

Laks hører til de fede fisk, som betyder, at fedtenergi procenten i retten bliver forholdsvis høj, men som til gengæld er rig på de vigtige flerumættede fedtsyrer.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk158.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.