nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskefad med laks og torsk

400 g kartofler

½ løg
½ spsk flydende margarine
1 spsk hvedemel
1½ dl mælk
1 dl kaffefløde

1 stk laksefilet uden skind og ben
150 g torskeloin
1-2 spsk klippet dild
1 bæger rejer á 100 g netto
50 g reven emmentaler

Grøn salat

Kartoflerne skrælles, skæres i 1-2 cm terninger og koges i 15 minutter. Tages op og afdryppes.

Løg i halve skiver svitses nogle minutter i margarine, mel drysses over, mælk og fløde tilsættes lidt ad gangen under piskning. Sovsen koges 5 minutter og smages til med salt og peber.

Laksefilet og torskeloin skæres i 2 cm stykker og kommes i et smurt ovnfast fad blandet med kartofler, dild og rejer. Sovsen hældes ved, emmentaler drysses over, og fadet stilles i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Serveres med grøn salat.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.935 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 54 g 31%
Kulhydrat 60 g 35%
Fedt 26 g 34%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer grøn salat bestående af i alt 100 g icebergsalat, 1 tomat, ½ dåse majs á 160 g netto og 50 g 5% dressing.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk159.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.