nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Laks med salattern og grønsagspasta

2 stk laksefilet uden skind og ben
50 g salattern
½ dl syrnet fløde

75 g tørret pasta

1-2 gulerødder
½ squash
2 tsk olivenolie
1 tsk Herbes de Provence
2 spsk reven parmesan

Laksen lægges i let smurt ovnfast fad. Salattern smuldres, røres med syrnet fløde og fordeles ovenpå laksestykkerne. Stilles i ovnen ved 200° i 15 minutter.

Pastaen koges som angivet på pakken.

Gulerod og squash høvles i tynde strimler og koges sammen med pastaen det sidste minut. Afdryppes og røres med olivenolie, Herbes de Provence og parmesan.

lks xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.224 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 40 g 30%
Kulhydrat 36 g 28%
Fedt 25 g 42%
Alkohol 0 g 0%

Laks hører til de fede fisk, som betyder, at fedtenergi procenten i retten bliver forholdsvis høj, men som til gengæld er rig på de vigtige flerumættede fedtsyrer.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk160.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.