nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med skinketern

400 g kartofler

300 g fisk
2 spsk skinketern
1 spsk klippet purløg
1 tsk Dijon sennep
25 g reven emmentaler
½ dl syrnet fløde

250 g frossen flødestuvet spinat

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad og drysses med salt og peber. Skinketern, purløg, sennep og emmentaler røres med syrnet fløde og fordeles over. Fadet stilles i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Flødestuvet spinat tilberedes som angivet på emballagen.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.024 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 44 g 37%
Kulhydrat 43 g 36%
Fedt 14 g 27%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med torskefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk162.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.