nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskesuppe med sej, laks og rejer

1 løg
1 hvidløg
½ spsk olivenolie
½ fennikel
1 gulerod
½ porre
½ dåse hakkede tomater
5 dl fiskebouillon
2 spsk hakket persille
½ tsk timian

100 g sejfilet
1 stk laksefilet uden skind og ben

1 bæger rejer á 170 g netto
1 dl syrnet fløde
1 fed hvidløg
2 stk brød

Hakket løg og hvidløg svitses 5 minutter i olivenolie i en gryde. Fennikel og gulerod i terninger og porre i tynde skiver tilsættes og svitses med nogle minutter inden dåsetomater, fiskebouillon, persille, timian, salt og peber kommes i gryden og koges under låg i 5 minutter.

Fisken skæres i store terninger, tilsættes, og koges ved svag varme i 4-5 minutter, til fiskestykkerne netop er gennemkogte.

Serveres med rejer, syrnet fløde rørt med presset hvidløg og brød.

fsu xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.500 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 50 g 34%
Kulhydrat 54 g 37%
Fedt 19 g 29%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Med brød som tilbehør, er denne suppe tilstrækkelig fyldig til at udgøre et helt måltid.

Denne ret kan tilberedes med 5 forårsløg i stedet for ½ porre.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk163.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.