nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med bagte tomatskiver

300 g fisk
50 g reven emmentaler
½ spsk taffel sennep
1 spsk kaffefløde
1 spsk klippet dild

3 tomater
½ tsk basilikum
½ spsk olivenolie

400 g kartofler

Fisken lægges i et smurt ovnfast fad og drysses med salt og peber. Emmentaler, sennep, fløde og dild røres sammen og kommes over fisken, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Tomater skæres i skiver, fordeles i et smurt ovnfast fad, drysses med salt, peber og basilikum, dryppes med olivenolie og stilles i ovnen sammen med fisken.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.985 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 41 g 35%
Kulhydrat 44 g 38%
Fedt 14 g 27%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med torskefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk167.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.