nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med æbler og tyttebær

400 g kartofler

2 æbler
½ spsk flydende margarine

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

1 dl tyttebærsyltetøj
1 dl syrnet fløde

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Æblerne skrælles, skæres i tynde både og steges møre i margarine 8-10 minutter.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

Tyttebærsyltetøj røres med syrnet fløde.

ste xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.527 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 35 g 24%
Kulhydrat 84 g 56%
Fedt 13 g 20%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med torskefilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk168.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.