nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med fennikel og oliven

400 g kartofler

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

½ fennikel
½ dåse hakkede tomater
12 sorte oliven
1 spsk kapers
1 fed hvidløg
½ spsk reven skal af økologisk citron

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

Fennikel i terninger svitses i olivenolie nogle minutter. Dåsetomater, oliven i skiver, kapers, fint hakket hvidløg og citronskal tilsættes og koges 5 minutter.

ste xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.881 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 34 g 31
Kulhydrat 50 g 45%
Fedt 12 g 24%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med torskeloin.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk169.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.