nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med appelsinflødesovs

400 g kartofler

1 skalotteløg
½ spsk olivenolie
½ tsk basilikum
¾ dl fiskebouillon
1 dl appelsinsaft
½ dl kaffefløde
½ spsk majsstivelse

300 g fisk
2 spsk mel
½ tsk paprika
½ tsk salt
¼ tsk peber
½ spsk flydende margarine

300 g kinakål

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Fint hakket skalotteløg svitses nogle minutter i olivenolie. Basilikum, fiskebouillon og appelsinsaft tilsættes og koges 8-10 minutter uden låg inden fløde udrørt med majsstivelse hældes i og koges et øjeblik, hvorefter sovsen smages til med salt og peber.

Fisken vendes i en blanding af mel, paprika, salt og peber, og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken.

Kinakål udskæres i passende stykker, dampes 2-3 minutter i vand med salt, og afdryppes derefter i en sigte.

ste xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.997 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 37 g 31%
Kulhydrat 54 g 46%
Fedt 12 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med skærising.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk172.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.