nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fisk med spinat og rejer

200 g frossen hel spinat

300 g fisk
½ tsk citronsaft
1 bæger rejer á 100 g netto

1 bg past. helæg
½ dl reven mozzarella
1 dl Mornay sauce

400 g kartofler

Spinaten optøs, trykkes fri for væde, hakkes groft og kommes i bunden af et smurt ovnfast fad.

Fisken lægges i fadet ovenpå spinaten, dryppes med citronsaft, og drysses med salt og peber. Rejerne fordeles udenom.

Helæg og mozzarella røres sammen med Mornay saucen og hældes i fadet, som derefter stilles i ovnen ved 200° i 10-15 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

fsk xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.998 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 52 g 44%
Kulhydrat 42 g 36%
Fedt 10 g 20%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med filet af torsk, sej, kuller og andre torskefisk. Også de forskellige mere eller mindre eksotiske fisk såsom pangasius, Alaska pollack, victoriafisk og hoki er velegnede.

Billedet viser retten tilberedt med torskefilet.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende Mornay sauce.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk173.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.