nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med middelhavsgrønsager

½ løg
½ hvidløg
½ spsk olivenolie
¼ aubergine
½ grøn peberfrugt
2 tomater
½ squash
¼ tsk basilikum
¼ tsk oregano
1 knsp timian

400 g kartofler
1 tsk flydende margarine
1 tsk olivenolie
1 knsp stødt rosmarin

300 g fisk
1-2 spsk mel
½ spsk flydende margarine

Hakket løg og hvidløg svitses 5 minutter i olivenolie i en gryde. Aubergine i terninger tilsættes og svitses et par minutter inden peberfrugt i terninger kommes i gryden og koges under låg ved svag varme i 10 minutter. Tomaterne skoldes, flås, udskæres i mindre stykker og tilsættes sammen med squash i kvarte skiver, basilikum, oregano, timian, salt og peber, hvorefter grønsagerne koges yderligere 15 minutter under låg.

Kartoflerne skrælles, koges 15-20 minutter i vand med salt og afkøles, hvorefter de skæres i kvarte og svitses på alle sider et par minutter ved god varme i margarine og olivenolie. Drysses med salt og rosmarin når de er færdige.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

ste xfisk kartoffeltern middelhavsgrønsager
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.066 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 36 g 30%
Kulhydrat 54 g 44%
Fedt 14 g 26%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med torskeloin.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk174.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.