nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskeboller med spinatsovs

400 g kartofler

300 g fiskefars

100 g frossen hel spinat
½ spsk flydende margarine
1 spsk hvedemel
1 dl mælk
1 dl fiskebouillon
1 knsp reven muskatnød

1 gulerod
¼ persillerod eller pastinak
½ æble

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Fiskefarsen formes med en spiseske til 4-5 cm store boller og kommes i en gryde med kogende vand tilsat salt. Der slukkes for varmen, bollerne trækker i vandet 15 min, hvorefter de tages op med en hulske.

Spinaten optøs, trykkes fri for væde og hakkes groft. Margarinen opvarmes i en gryde. Mel røres i, mælk og fiskebouillon tilsættes lidt ad gangen under piskning, hvorefter sovsen koges i 5 minutter. Spinaten kommes i gryden og gives et kort opkog, hvorefter sovsen smages til med salt, hvid peber og reven muskatnød.

Gulerod, persillerod/pastinak og æble rives og blandes.

frs xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.939 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 20 g 18%
Kulhydrat 72 g 63%
Fedt 10 g 19%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk175.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.