nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Fiskeboller i karry

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

300 g fiskefars

1 løg
½ fed hvidløg
½ spsk flydende margarine
½ tsk karry
1 spsk hvedemel
1½ dl mælk
1 dl fiskebouillon

250 g broccoli

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Fiskefarsen formes med en spiseske til boller og kommes i en gryde med kogende vand tilsat salt. Varmen slukkes og bollerne trækker i vandet 10-15 min, hvorefter de tages op med en hulske.

Fint hakket løg og hvidløg svitses 10 minutter i margarine i en gryde. Karry tilsættes og svitses med et par minutter. Mel røres i, mælk og fiskebouillon tilsættes lidt ad gangen under piskning, hvorefter sovsen koges i 5 minutter.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

frs xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.334 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 29 g 21%
Kulhydrat 86 g 62%
Fedt 10 g 17%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk176.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.