nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stegt fisk med persillesovs

400 g kartofler

½ spsk flydende margarine
1 spsk hvedemel
2½ dl mælk
2 spsk hakket persille

300 g fisk
1-2 spsk hvedemel
½ spsk flydende margarine

200 g gulerødder

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Margarinen opvarmes i en gryde. Mel røres i og mælken tilsættes lidt ad gangen under piskning. Sovsen koges i 5 minutter når mælken er tilsat, hvorefter den smages til med salt og hvid peber og tilsættes hakket persille.

Fisken vendes i mel og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, afhængig af tykkelse. Se eventuelt hvilken stegetid, der står på pakken. Fisken drysses med salt og peber, når den er færdigstegt.

Gulerødderne skæres i stave og koges 5 minutter i vand med salt.

stg xfisk
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.059 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 32%
Kulhydrat 59 g 49%
Fedt 10 g 19%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med alle slags fisk, som kan pandesteges.

Billedet viser retten tilberedt med sejfilet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fisk/fisk181.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.