nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingefilet med peberfrugter

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

2 stk kyllingefilet
2 tsk olivenolie
¼ tsk Herbes de Provence

1 løg
1 fed hvidløg
½ squash
½ rød peberfrugt
½ gul peberfrugt
½ grøn peberfrugt
1 tsk olivenolie
½ dåse hakkede tomater

1 spsk hakket persille
Tabasco efter smag

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Kyllingefileterne steges i olivenolie 5-6 minutter på hver side, krydres med Herbes de Provence, salt og peber og lægges til side.

Hakket løg og hvidløg, squash i terninger og peberfrugter i strimler svitses i olivenolie under omrøring i ca. 10 minutter. Dåsetomater med væde, salt og peber tilsættes og grønsagerne koges uden låg i 10 minutter.

Persille røres sammen med grønsagerne, et par dråber Tabasco tilsættes og kyllingefileterne lægges ovenpå, hvorefter retten koges yderligere 5 minutter under låg.

fil xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.425 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 36 g 25%
Kulhydrat 70 g 49%
Fedt 17 g 26%
Alkohol 0 g 0%

Kontrollér at kyllingefileterne er gennemstegte ved at prikke i dem med en gaffel og se efter, at kødsaften er klar og gennemsigtig.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer101.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.