nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalkunschnitzel og ris med grønsager

1 dl ris
2 dl vand
1 knsp salt

100 g hvidkål
1 gulerod
100 g grønne bønner

2 kalkunschnitzler
2 tsk flydende margarine

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Snittet hvidkål og gulerod i 5 cm lange stave koges i vand med salt 3-4 minutter. Bønnerne skæres i 2 cm stykker, tilsættes og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner, hvorefter vandet hældes fra, og grønsagerne blandes med de kogte ris.

Kalkunschnitzlerne steges i margarine 4-5 minutter på hver side og drysses med salt og peber.

Serveres med sojasauce.

kal xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.709 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 39%
Kulhydrat 43 g 43%
Fedt 8 g 18%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med skinkeschnitzel uden at det ændrer på tilberedelsestiden, eller giver nogen ændring af betydning i energiindholdet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer104.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.