nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalkunschnitzel med Marsala

75 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

2 kalkunschnitzler
2 tsk flydende margarine

125 g champignon
1 spsk reven parmesan
½ dl Marsala

150 g grønne bønner

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Kalkunschnitzlerne steges i margarine 4-5 minutter på hver side, drysses med salt og peber og lægges på et fad.

Champignon i skiver svitses et par minutter. Marsala tilsættes, sovsen hældes over kødet og parmesan drysses ovenpå.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

kal xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.978 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 44 g 38%
Kulhydrat 39 g 34%
Fedt 12 g 22%
Alkohol 4 g 6%

Denne ret kan tilberedes med skinkeschnitzel uden at det ændrer på tilberedelsestiden, eller giver nogen ændring af betydning i energiindholdet.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer105.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.