nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingeinderfilet med kiwisovs

250 g kyllingeinderfilet
1½ spsk tør vermouth
1 skalotteløg

400 g kartofler

2 kiwifrugter
2 tomater

2 tsk flydende margarine

½ dl vand
½ dl kaffefløde
1 tsk majsstivelse

200 g frosne ærter

Inderfileterne lægges i et fad, overhældes med vermouth blandet med finthakket skalotteløg, og marineres i 3 timer. Vendes når halvdelen af tiden er gået.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Kiwifrugterne skrælles og skæres i både, tomater skoldes, flås og skæres i kvarte.

Inderfileterne tages op af marinaden, aftørres let i køkkenrulle, og steges 4 minutter på hver side, hvorefter de tages af panden, drysses med salt og peber, og holdes varme.

Panden koges af med vand, marinade, og fløde udrørt med majsstivelse. Kiwifrugter og tomater tilsættes og simrer nogle minutter inden inderfileterne kommes tilbage på panden og varmes.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

ind xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.363 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 37 g 27%
Kulhydrat 66 g 47%
Fedt 15 g 24%
Alkohol 2 g 2%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer106.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.