nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingefilet med squashgratin

400 g kartofler
1 tsk flydende margarine
1 tsk olivenolie
¼ tsk oregano

1 squash
1 løg
1½ tomat
1 tsk flydende margarine
25 g reven emmentaler

2 stk kyllingefilet
2 tsk flydende margarine
¼ tsk oregano

Kartoflerne skrælles, koges 15-20 minutter i vand med salt og afkøles, hvorefter de skæres i kvarte og svitses på alle sider et par minutter ved god varme i margarine og olivenolie. Drysses med salt og oregano når de er færdige.

Squash og løg i skiver svitses 5 minutter i margarine under hyppig omrøring. Tomater i skiver svitses med et øjeblik, hvorefter grønsagerne kommes i et smurt ovnfast fad og drysses med salt. Emmentaler fordeles over, og fadet stilles i ovnen ved 200° i 20 minutter.

Kyllingefileterne steges i margarine 7-8 minutter på hver side og krydres med salt, peber og oregano.

fil xfjerkrae kartoffeltern squashgratin
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.314 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 36 g 27%
Kulhydrat 49 g 36%
Fedt 23 g 37%
Alkohol 0 g 0%

Kontrollér at kyllingefileterne er gennemstegte ved at prikke i dem med en gaffel og se efter, at kødsaften er klar og gennemsigtig.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer107.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.