nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingeinderfilet alla vignarola

400 g kartofler
2 tsk olivenolie

125 g champignon

250 g kyllingeinderfilet
½ spsk hvedemel
2 tsk olivenolie
1 dl hvidvin
100 g frosne ærter
6 oliven med rød peber

Kartofler med skræl vaskes grundigt og skæres i både som vendes i olivenolie i en skål. Kartoflerne fordeles så i et smurt ovnfast fad med skrællen nedad og drysses med salt, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 45 minutter.

Champignon i skiver svitses nogle minutter på en tør pande. Tages af panden og lægges til side.

Kyllingeinderfileterne vendes i mel med salt og peber og steges i olivenolie 4 minutter på hver side. Vin og ærter kommes på panden, låg lægges over og retten koges et par minutter inden oliven i skiver og champignon tilsættes og varmes.

ind xfjerkrae ovnstegte kartoffelsnitter
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.274 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 34 g 26%
Kulhydrat 45 g 33%
Fedt 21 g 35%
Alkohol 5 g 6%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer109.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.