nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingeoverlår med vermouth

2-4 kyllingeoverlår
½ spsk flydende margarine
½ tsk paprika
1 fed hvidløg
1½ dl tør vermouth

½ spsk majsstivelse
¼ dl kaffefløde

400 g kartofler

200 g frosne ærter

Skindet fjernes og eventuelt fedt skæres fra overlårene, som derefter brunes i margarine tilsat paprika i en gryde eller sauterpande. De drysses salt og peber, vermouth hældes ved sammen med hvidløg skåret i halve. Låg lægges på og overlårene steges ved svag varme i 1 time. De vendes når halvdelen af tiden er gået.

Overlårene tages op, hvidløg kasseres, og sovsen jævnes kaffefløde udrørt med majsstivelse.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

ovr xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.547 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 45 g 30%
Kulhydrat 52 g 35%
Fedt 15 g 23%
Alkohol 10 g 12%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer110.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.