nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingeoverlår med yoghurtsovs

2-4 kyllingeoverlår
2 tsk olivenolie
1 løg
½ fed hvidløg
1 dl hønsebouillon
1 tsk citronsaft
½-1 tsk paprika

1½ dl yoghurt naturel
2 tsk majsstivelse

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

250 g cherrytomater
1 tsk olivenolie

Skindet fjernes og eventuelt fedt skæres fra overlårene, som derefter brunes i olivenolie i en gryde eller sauterpande, tages op og lægges til side. Hakket løg og hvidløg kommes i gryden og svitses 5 minutter, hvorefter bouillon, citronsaft, paprika og salt tilsættes. Overlårene lægges tilbage og steges under låg ved svag varme i 1 time. De vendes når halvdelen af tiden er gået.

Overlårene tages op, yoghurt udrørt med majsstivelse røres i, og sovsen koges et øjeblik.

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Cherrytomaterne halveres og svitses i olivenolie i 2 minutter.

ovr xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.632 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 45 g 29%
Kulhydrat 65 g 42%
Fedt 20 g 29%
Alkohol 0 g 0%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer111.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.