nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalkunschnitzel med kartoffelblanding

2½ dl yoghurt naturel
¼ agurk
½ fed hvidløg
½ tsk sukker
¼ tsk salt

400 g små kartofler

50 g bacontern
2 tsk flydende margarine
1 løg
½ rød peberfrugt

2 kalkunschnitzler
2 tsk flydende margarine

200 g frosne ærter

Yoghurt naturel afdryppes i et kaffefilter i et par timer. Agurken rives groft, væden knuges fra i hånden, og den revne agurk blandes med yoghurten i en skål. Presset hvidløg, sukker og salt tilsættes og tzatzikien trækker mindst 30 minutter.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt, pilles og afkøles, hvorefter de skæres i skiver.

Bacontern svitses i en gryde i margarine. Løg i skiver og peberfrugt i 2-3 cm strimler tilsættes og svitses ved god varme under hyppig omrøring i 7-8 minutter hvorefter kartoflerne kommes i gryden brases sammen med de øvrige ingredienser i yderligere 7-8 minutter.

Kalkunschnitzlerne steges i margarine 4-5 minutter på hver side og drysses med salt og peber.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

kal xfjerkrae tzatziki
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.660 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 53 g 34%
Kulhydrat 59 g 37%
Fedt 20 g 29%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med skinkeschnitzel uden at det ændrer på tilberedelsestiden, eller giver nogen ændring af betydning i energiindholdet.

I stedet for at afdryppe 2½ dl yoghurt naturel kan tzatzikien tilberedes med 1¼ - 1½ dl græsk yoghurt 2%.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer112.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.