nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalkunschnitzel med spegeskinke

400 g kartofler
2 tsk olivenolie

125 g champignon
2 kalkunschnitzler
2 tsk flydende margarine
2 skiver spegeskinke
50 g reven emmentaler
½ dl hønsebouillon

Grøn salat

Kartofler med skræl vaskes grundigt og skæres i både som vendes i olivenolie i en skål. Kartoflerne fordeles så i et smurt ovnfast fad med skrællen nedad og drysses med salt, hvorefter fadet stilles i ovnen ved 200° i 45 minutter.

Champignon skæres i skiver og svitses 5 minutter i en tør sauterpande. Tages op og lægges til side. Kalkunschnitzlerne vendes i mel, drysses med salt og peber og steges i margarine 2-3 minutter på hver side, hvorefter spegeskinke, champignon, og emmentaler kommes ovenpå. Bouillon dryppes over, låg lægges på sauterpanden, og kødet steger færdigt ved svag varme i 5-7 minutter.

Serveres med grøn salat.

kal xfjerkrae ovnstegte kartoffelsnitter
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.676 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 53 g 34%
Kulhydrat 51 g 32%
Fedt 24 g 34%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer grøn salat bestående af i alt 100 g icebergsalat, 1 tomat, ½ dåse majs á 160 g netto og 50 g 5% dressing.

Denne ret kan tilberedes med skinkeschnitzel uden at det ændrer på tilberedelsestiden, eller giver nogen ændring af betydning i energiindholdet.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer113.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.