nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingeinderfilet med champignon og tomater

400 g kartofler

1 løg
125 g champignon
1 tsk flydende margarine
½ dåse hakkede tomater
¾ dl kaffefløde
½ spsk majsstivelse

250 g kyllingeinderfilet
2 tsk flydende margarine
1 tsk paprika

150 g grønne bønner

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Hakket løg og champignon i skiver svitses i margarine i 5 minutter. Tomater med væde og fløde udrørt med majsstivelse tilsættes, og sovsen koges i 15 minutter, hvorefter den smages til med salt, peber og eventuelt et par dråber Tabasco.

Inderfileterne steges 4 minutter på hver side i margarine med paprika, hvorefter de drysses med salt og peber

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

ind xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.333 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 36 g 26%
Kulhydrat 60 g 44%
Fedt 18 g 30%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer114.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.