nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalkunschnitzel med grønsagsragout

2 gulerødder
½ løg
1 tsk olivenolie
1 spsk vand
125 g champignon
½ dåse hele tomater
½ dl yoghurt naturel
1 tsk majsstivelse
1 spsk hakket persille
1 tsk flydende margarine

75 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

2 kalkunschnitzler
2 tsk flydende margarine

Gulerødder i tynde skiver og løg i halve skiver svitses i olivenolie. Vand tilsættes og grønsagerne dampes under låg i 15 minutter. Champignon i skiver og dåsetomater i mindre stykker tilsættes og koges ved svag varme i 5 minutter. Så tilsættes yoghurt naturel udrørt med majsstivelse og hakket persille og koges op, og ragouten tilsmages med salt og peber.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Kalkunschnitzlerne steges i margarine 4-5 minutter på hver side og drysses med salt og peber.

kal xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.008 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 43 g 36%
Kulhydrat 46 g 19%
Fedt 13 g 25%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med skinkeschnitzel uden at det ændrer på tilberedelsestiden, eller giver nogen ændring af betydning i energiindholdet.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hele tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer117.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.