nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingeinderfilet med champignon og bacon

450-500 g kartofler
1½ dl mælk

50 g bacontern
250 g kyllingeinderfilet
1 løg
125 g champignon
1 tsk paprika
½ spsk tomatkoncentrat
1 dl hønsebouillon

1 spsk majsstivelse
¼ dl vand

200 g frosne ærter

Kartoflerne skæres i mindre stykker og koges i vand uden salt i 20 minutter. Vandet hældes fra, kartoflerne moses og piskes med kogende mælk, inden de tilsmages med salt og lidt hvid peber.

Bacontern steges 10 minutter i en gryde, hvorefter de tages op. Inderfileterne brunes i det afsmeltede fedt og tages op. Hakket løg og champignon skæres i skiver svitses i gryden. Kyllingestykkerne kommes tilbage, paprika drysses over, tomatkoncentrat tilsættes og bouillon hældes ved, hvorefter retten koges under låg ved svag varme i 7-8 minutter.

Majsstivelse udrøres i koldt vand og kommes i gryden. Retten koges yderligere et par minutter, hvorefter den smages til med salt og peber. De stegte bacontern drysses over ved serveringen.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

ind xfjerkrae kartoffelmos
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.461 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 45 g 31%
Kulhydrat 67 g 46%
Fedt 15 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer120.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.