nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalkungryde med tomat og champignon

1 løg
125 g champignon
1 kalkunschnitzel
2 tsk flydende margarine
½ dåse hakkede tomater
1 spsk tomatpuré
¼ tsk oregano
¼ tsk basilikum
¼ tsk estragon
½ dl kaffefløde
1 tsk majsstivelse

400 g kartofler

250 g broccoli

Hakket løg, champignon i skiver og kalkunschnitzel i strimler svitses i margarine i en gryde. Dåsetomater med væde, tomatpuré krydderier, og fløde rørt med majsstivelse tilsættes og retten koges under låg i 20 minutter, hvorefter den tilsmages med salt og peber.

Kartoflerne koges 15-20 minutter i vand med salt.

Broccoli deles i mindre buketter og koges i vand med salt i 5-6 minutter.

kal xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.937 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 32 g 28%
Kulhydrat 59 g 52%
Fedt 10 g 20%
Alkohol 0 g 0%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer121.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.