nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalkunschnitzel med kiwisovs

½ løg
2 spsk hakkede hasselnødder
2 tsk flydende margarine
1¼ dl hønsebouillon
½ dl kaffefløde
1 tsk majsstivelse
1 kiwifrugt

75 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

2 kalkunschnitzler
1 tsk flydende margarine

½ squash
1 tsk olivenolie
100 g frosne ærter

Hakket løg svitses sammen med nødderne i margarine i en gryde. Bouillon og fløde udrørt med majsstivelse tilsættes, hvorefter sovsen koges igennem og tilsmages med salt og peber. Kiwifrugt skrælles, skæres i terninger og kommes i sovsen.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Kalkunschnitzlerne steges i margarine 4-5 minutter på hver side og drysses med salt og peber.

Squash skæres i 1 cm tykke skiver, drysses med salt og trækker 15-20 minutter, hvorefter skiverne aftørres, skæres i kvarte og svitses i olivenolie 6-7 minutter ved god varme. Ærterne tilsættes og varmes et øjeblik.

kal xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.464 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 46 g 32%
Kulhydrat 45 g 31%
Fedt 24 g 37%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med skinkeschnitzel uden at det ændrer på tilberedelsestiden, eller giver nogen ændring af betydning i energiindholdet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer123.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.