nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingeoverlår med druesovs

2-4 kyllingeoverlår
2 tsk flydende margarine
1 dl hvidvin

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

1 squash
1 tsk olivenolie

12 halve valnødder
150 g grønne druer
½ tsk majsstivelse
½ dl kaffefløde

Skindet fjernes og eventuelt fedt skæres fra overlårene, som derefter brunes i margarine i en gryde eller sauterpande. Hvidvin tilsættes, låg lægges på, og overlårene steges ved svag varme i 60 minutter

Kyllingeoverlårene tages op af gryden, hakkede valnødder, halve druer uden kerner, og kaffefløde udrørt med majsstivelse tilsættes og koges 2-3 minutter, hvorefter sovsen smages til med salt og peber.

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Squash skæres i 1 cm tykke skiver, drysses med salt og trækker 15-20 minutter, hvorefter skiverne aftørres, skæres i kvarte og svitses i olivenolie 6-7 minutter ved god varme.

ovr xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.090 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 46 g 25%
Kulhydrat 65 g 36%
Fedt 28 g 34%
Alkohol 5 g 5%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer124.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.