nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Chili con pollo

2 stk kyllingefilet
2 tsk olivenolie

1 løg
1 fed hvidløg
2 gulerødder
1 tsk olivenolie

2 tomater
1 rød peberfrugt
½ dl tør vermouth
½ tsk koriander

½-1 chili
1 dåse baked beans

2 stk brød

Kyllingefilet steges i en sauterpande i olivenolie 7-8 minutter på hver side, tages op, skæres i 1 cm terninger, og lægges til side.

Hakket løg, hvidløg og reven gulerod svitses så i nogle minutter. Lidt ekstra olivenolie kan tilsættes hvis nødvendigt.

Tomaterne skoldes, flås, udskæres i mindre stykker og tilsættes sammen med peberfrugt i terninger, vermouth, koriander, salt og peber og koges under låg ved svag varme i 15 minutter.

Kyllingestykker, fint hakket chili og bønner tilsættes, hvorefter retten varmes igennem og tilsmages med salt og peber.

Serveres med brød.

fil xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.125 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 45 g 24%
Kulhydrat 98 g 54%
Fedt 15 g 19%
Alkohol 3 g 3%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Retten kan tilsmages med Tabasco i stedet for hakket chili.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer126.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.