nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingeoverlår med grønsager

2-4 kyllingeoverlår
½ dl vand

150 g hvidkål
1 gulerod
½ porre
1 tsk olivenolie
1 grøn peberfrugt
1 fed hvidløg
1 tsk karry
1 tsk paprika
3 skiver ananas fra dåse
½ dl lage fra ananas

2 stk brød

Overlårene lægges i et ovnfast fad og drysses med salt og peber. Vand kommes i bunden af fadet og overlårene steges i ovnen ved 200° i 60 minutter.

Fint snittet hvidkål, porre i tynde skiver og gulerod i strimler svitses i olivenolie i 7-8 minutter, hvorefter peberfrugt i terninger, presset hvidløg, karry og paprika tilsættes og svitses yderligere 7-8 minutter. Krydres med salt og peber inden ananas i mindre stykker og lage tilsættes og varmes.

Serveres med brød.

ovr xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.245 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 42 g 22%
Kulhydrat 104 g 55%
Fedt 20 g 23%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Denne ret kan tilberedes med 5 forårsløg i stedet for ½ porre.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ananas fra dåse.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer131.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.