nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingeinderfilet med champignon og peberfrugt

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

1 squash
1 tsk olivenolie

250 g kyllingeinderfilet
2 tsk flydende margarine

1 rød peberfrugt
½ fed hvidløg
1 dl hønsebouillon
1 dl hvidvin
2 spsk tomatpuré
¼ dl vand
½ spsk majsstivelse
Tabasco efter smag

125 g champignon

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Squash skæres i 1 cm tykke skiver, drysses med salt og trækker 15-20 minutter, hvorefter skiverne aftørres, skæres i kvarte og svitses i olivenolie 6-7 minutter ved god varme.

Kyllingeinderfileterne steges 4 minutter på hver side i margarine. Tages af panden og lægges til side.

Peberfrugt i strimler kommes på panden og svitses med presset hvidløg 5 minutter. Bouillon, hvidvin og tomatpuré tilsættes og koges sammen nogle minutter, hvorefter sovsen jævnes med vand udrørt med majsstivelse og tilsmages med salt, peber og et par dråber Tabasco.

Champignon i skiver og kylling kommes i sovsen og koges et øjeblik.

ind xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.481 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 36 g 25%
Kulhydrat 66 g 45%
Fedt 16 g 24%
Alkohol 5 g 6%

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer134.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.