nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingefilet med skinke og ost

350 g kartofler
¼ løg
2 bg past. helæg
1 spsk majsstivelse
½ spsk olivenolie

2 stk kyllingefilet
½ spsk flydende margarine
½ tsk Dijon sennep
1 tsk tomatpuré
2 skiver spegeskinke
1 dl reven mozzarella
½ dl hvidvin
½ dl kaffefløde

200 g frosne ærter

Kartoflerne rives groft, væden trykkes af, og de kommes i en skål sammen med løg i tynde kvarte skiver, salt og peber. Æg piskes med majsstivelse og røres med kartoflerne. Olivenolie varmes på panden, kartoflerne fordeles i et jævnt lag, trykkes sammen med en paletkniv, og steges 10 minutter på hver side. Vendes nemmest ved hjælp af et grydelåg.

Kyllingefileterne steges i margarine 7-8 minutter på hver side, krydres med salt og peber og lægges i et ovnfast fad. Stykkerne smøres med sammenrørt sennep og tomatpuré, en skive spegeskinke lægges på og de drysses med mozzarella. Vin og fløde hældes i fadet som stilles i ovnen ved ved 225° i 10 minutter.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

fil xfjerkrae kartoffelpandekage
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.918 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 51 g 30%
Kulhydrat 48 g 28%
Fedt 31 g 40%
Alkohol 2 g 2%

Kontrollér at kyllingefileterne er gennemstegte ved at prikke i dem med en gaffel og se efter, at kødsaften er klar og gennemsigtig.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer135.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.