nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med kyllingeinderfilet

125 g kyllingeinderfilet
2 tsk olivenolie
½ tsk gurkemeje
1 løg
1 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
3 tomater
1½ dl ris
2 dl hønsebouillon
1½ dl frosne ærter
1 bæger rejer á 100 g netto

2 stk brød

Kyllingeinderfileterne steges et par minutter på hver side i olivenolie tilsat gurkemeje i en gryde. Tages op og lægges til side, hvorefter løg i halve skiver, peberfrugt i strimler og hakket hvidløg svitses nogle minutter. Tomaterne skoldes, flås, skæres i mindre stykker, og tilsættes sammen med ris, bouillon, salt og peber.

Retten koges under låg ved svag varme i 30 minutter inden kyllingeinderfileterne skåret i 3-4 stykker og ærter kommes i gryden og koges med i nogle få minutter. Gryden tages af komfuret og rejerne tilsættes.

Serveres med brød.

ind xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.852 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 39 g 23%
Kulhydrat 101 g 60%
Fedt 12 g 17%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer138.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.