nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kalkunschnitzel med krydret grønsagssovs

1½ dl ris
3 dl vand
1 knsp salt

½ rød peberfrugt
½ løg
100 g porre
½ spsk olivenolie
1 dl vand
1 spsk taffel sennep
1 spsk barbecuesauce
1 dl tomatpuré
½ spsk ahornsirup
2-3 dråber Tabasco

2 kalkunschnitzler
2 tsk flydende margarine

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Peberfrugt i tynde strimler, hakket løg og porre i tynde skiver svitses 5 minutter i olivenolie. Vand, sennep, barbecuesauce, tomatpuré, ahornsirup og Tabasco tilsættes, hvorefter sovsen koges sammen uden låg i 15 minutter.

Kalkunschnitzlerne steges i margarine 4-5 minutter på hver side og drysses med salt og peber.

kal xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.332 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 42 g 31%
Kulhydrat 65 g 47%
Fedt 13 g 22%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret kan tilberedes med skinkeschnitzel uden at det ændrer på tilberedelsestiden, eller giver nogen ændring af betydning i energiindholdet.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer139.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.