nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingeinderfilet med sursød sovs

1 dl ris
2 dl vand
1 knsp salt

250 g kyllingeinderfilet
2 tsk olivenolie

½ rødløg
1-2 gulerødder
150 g broccoli
100 g grønne bønner
½ gul peberfrugt
150 g icebergsalat
½ spsk olivenolie

1½ dl hønsebouillon
1 spsk majsstivelse
3 spsk sukker
3 spsk sojasauce
1½ spsk hvidvinseddike
3 spsk tomatpuré

Risene drysses i kogende vand med salt, koges ved svag varme i 20 minutter, og står så på eftervarmen et par minutter.

Kyllingeinderfileterne steges 4 minutter på hver side i olivenolie, krydres med salt og peber, og skæres i mindre stykker.

Rødløg i både, gulerødder i tynde skiver, broccoli i små buketter, bønner i mindre stykker, peberfrugt i terninger og salat i strimler svitses i olivenolie 12-15 minutter til grønsagerne er næsten møre, hvorefter de tilsmages med salt og peber.

Hønsebouillon røres sammen med majsstivelse og bringes i kog, sukker, sojasauce, eddike og tomatpuré tilsættes og koges et øjeblik, inden kyllingestykkerne kommes i sovsen og varmes.

ind xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.770 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 38 g 23%
Kulhydrat 84 g 52%
Fedt 18 g 25%
Alkohol 0 g 0%

Denne ret er velegnet til tilberedning i wok.

Denne ret kan også tilberedes med 2 stk kyllingefilet som steges og udskæres i 1-2 cm terninger. Stegetiden skal så være 7-8 minutter på hver side.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer142.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.