nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingefilet med gorgonzolasovs

2 stk kyllingefilet
½ spsk flydende margarine

½ dl kaffefløde
50 g gorgonzola
½ dl hvidvin
¼ dl vand
1 tsk majsstivelse
1 spsk klippet purløg

75 g tørret pasta
¼ tsk olivenolie

150 g grønne bønner

Kyllingefileterne steges 7-8 minutter på hver side og krydres med salt og peber.

Fløde og gorgonzola blandes i en gryde og bringes i kog. Hvidvin og vand udrørt med majsstivelse tilsættes og sovsen koges under omrøring i 3 minutter. Gryden tages af komfuret, purløg kommes i, og sovsen smages til med salt og hvid peber.

Pastaen koges som angivet på pakken, afdryppes og vendes med olivenolie.

Bønnerne kommes i kogende vand med salt og koges 6-7 minutter for friske og 2-3 minutter for frosne bønner.

fil xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.179 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 38 g 30%
Kulhydrat 39 g 30%
Fedt 21 g 37%
Alkohol 2 g 3%
Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer143.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.