nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingefilet med ratatouille

1 løg
1 tsk olivenolie
1 fed hvidløg
½ dåse hakkede tomater
2 spsk tomatkoncentrat

½ rød peberfrugt
1 squash
½ aubergine
2 tsk olivenolie

2 stk kyllingefilet
2 tsk flydende margarine

½ løg
½ spsk olivenolie
1½ dl hønsebouillon
1 dl tør vermouth
1 spsk majsstivelse
1 bg past. æggeblommer

Hakket løg svitses i olivenolie i en gryde. Presset hvidløg, hakkede tomater og tomatkoncentrat tilsættes og sovsen koges under låg i 20 minutter.

Peberfrugt, squash og aubergine i terninger svitses 10-15 minutter i olivenolie i en anden gryde, blandes med sovsen og smages til med salt og peber.

Kyllingefileterne steges 7-8 minutter på hver side og krydres med salt og peber.

Fint hakket løg svitses 10 minutter i olivenolie i en gryde. Bouillon og vermouth udrørt med majsstivelse tilsættes og koges et par minutter. Gryden tages af komfuret og sovsen sies, hvorefter lidt sovs røres sammen med æggeblommerne, som så piskes i sovsen.

fil xfjerkrae ratatouille vermouthsovs
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.571 kJ Rød smiley
Rød smiley
Protein 35 g 23%
Kulhydrat 37 g 24%
Fedt 30 g 45%
Alkohol 7 g 8%

Kontrollér at kyllingefileterne er gennemstegte ved at prikke i dem med en gaffel og se efter, at kødsaften er klar og gennemsigtig.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende ½ dåse hakkede tomater.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer151.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.