nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Kyllingefilet med fyldt pasta

2 stk kyllingefilet
2 tsk flydende margarine

½ løg
½ fed hvidløg
½ rød peberfrugt
½ spsk olivenolie
1½ dl hønsebouillon
½ dl syrnet fløde

250 g fyldt pasta

200 g frosne ærter

Kyllingefileterne steges 7-8 minutter på hver side og krydres med salt og peber.

Hakket løg, presset hvidløg og peberfrugt i terninger svitses 5-6 minutter i olivenolie. Hønsebouillon og syrnet fløde tilsættes og koges 8-10 minutter, hvorefter sovsen pureres med en stavblender, eller passeres gennem en sigte, og tilsmages med salt og peber.

Pastaen koges som angivet på pakken.

De frosne ærter kommes i kogende vand med salt og koges 1-2 minutter.

fil xfjerkrae ravioli tortellini
Klik for større billede
Energi pr. person: 2.857kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 47 g 28%
Kulhydrat 64 g 38%
Fedt 25 g 34%
Alkohol 0 g 0%

Kontrollér at kyllingefileterne er gennemstegte ved at prikke i dem med en gaffel og se efter, at kødsaften er klar og gennemsigtig.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer154.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.