nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Gryderet med kylling og pølse

1 kålpølse á 80 g
125 g kyllingeinderfilet
125 g champignon
50 g bacontern
1/2 løg
2 tsk olivenolie
1 knsp oregano
1 knsp rosmarin
1/2 fed hvidløg

1 dåse hele tomater
1 dåse baked beans

2 stk brød

Pølse i 1 cm skiver, kyllingeinderfilet i kvarte, champignon i skiver, bacontern og hakket løg steges i olivenolie med oregano, rosmarin og presset hvidløg i 8-10 til kyllingestykkerne er gennemstegte.

Væden hældes fra dåsetomaterne, som så skæres i mindre stykker og tilsættes sammen med bønnerne og varmes et par minutter, hvorefter retten smages til med salt og peber.

Serveres med brød.

ind xfjerkrae
Klik for større billede
Energi pr. person: 3.167 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 42 g 22%
Kulhydrat 85 g 46%
Fedt 26 g 32%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen er for pølser med et fedtindhold på 23 g pr. 100 g pølse.

Pølserne skal koges inden tilberedningen, hvis dette fremgår af emballagen.

Her kan du hurtigt finde andre opskrifter, hvor du kan anvende 125 g champignon.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/fjerkrae/fjer157.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.