nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Squashsuppe med rejer

1 løg
½ fed hvidløg
175 g squash
5 dl hønsebouillon

¾ dl syrnet fløde
½ spsk majsstivelse
1 tsk citronsaft
1 bæger rejer á 100 g netto
2 spsk hakket persille
2 stk brød

Løg, hvidløg og squash skæres i skiver og koges i bouillon i 10 min, hvorefter suppen blendes eller passeres gennem en sigte.

Suppen hældes tilbage i gryden og bringes i kog. Syrnet fløde røres med majsstivelse tilsættes under piskning og koges et par minutter inden suppen tilsmages med citronsaft, salt og hvid peber.

Serveres med rejer, hakket persille og brød.

sup xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.246 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 18 g 25%
Kulhydrat 43 g 58%
Fedt 6 g 17%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for101.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.