nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Panerede rejer med tomatsovs

¼ løg
¼ fed hvidløg
½ tsk olivenolie
½ dåse hakkede tomater
½ tsk Herbes de Provence

200 g frosne panerede rejer
½ spsk olivenolie

½ økologisk citron
2 stk brød

Fint hakket løg og hvidløg svitses i olivenolie. Dåsetomater tilsættes sammen med salt, peber og Herbes de Provence, og sovsen koges i 15-20 minutter uden låg.

De frosne rejer steges i olivenolie 6-7 minutter på hver side, eller som angivet på pakken.

Serveres med citronbåde og brød.

div xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.903 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 16 g 14%
Kulhydrat 59 g 53%
Fedt 16 g 33%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for103.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.