nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Salat med kylling og champignon

125 g kyllingeinderfilet
1 tsk flydende margarine

3 skiver bacon

50 g icebergsalat
75 g champignon
½ dl yoghurt naturel
½ dl syrnet fløde
½ spsk finthakket løg

2 stk brød

Kyllingeinderfileterne steges 4 minutter på hver side i margarine, krydres med salt og peber, og lægges til side til de er afkølede, hvorefter de skæres i mindre stykker.

Baconskiverne steges på en pande ved god varme 4-5 minutter på hver side til de er sprøde, hvorefter de lægges til afdrypning på et stykke fedtsugende papir.

Salaten skæres i strimler og kommes i portionsglas eller asietter. Kyllingeinderfilet, baconskiver brækket i mindre stykker og champignon i skiver fordeles ovenpå.

Yoghurt, syrnet fløde og finthakket løg røres sammen og hældes over umiddelbart inden servering.

Serveres med brød.

for xforret
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.551 kJ Gul smiley
Gul smiley
Protein 25 g 27%
Kulhydrat 35 g 38%
Fedt 14 g 35%
Alkohol 0 g 0%

Energiberegningen inkluderer 60 g brød pr. person.

Denne ret kan også tilberedes med 1 stk kyllingefilet som steges og udskæres i 1-2 cm terninger. Stegetiden skal så være 7-8 minutter på hver side.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/forret/for105.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.